Jason D. Wolf

on

Deze update is voor Jason Daniel Wolf.photo 1

As a Foreign Exchange Student you want to
Make new memories,
Meet new people and
Do new Things.

But this memory is definitely not one of them.

I will miss you Jason, you were an amazing friend,
always happy and always smiling.
I’m happy I got to meet you and I will never forget you!

You will be missed by many.

Rest In Peace My Friend.

Jason was een vriend van mij, 18 jaar oud, jong, gezellig en verschrikkelijk vriendelijk. Hij had altijd het beste met je voor, hij stond altijd voor je klaar en zijn vriendin stond op nummer 1. Zo ook de laatste avond dat ik hem had gezien, zijn vriendin (Andrea) had haar teen gestoten tegen de hoek van de trap en gekneusd. Ipv. zijn vriendin te laten lopen, pakte hij Andrea op, bracht haar naar de auto en gingen toen naar huis. Zonder een gedag, want zijn vriendin stond op nummer 1, altijd!

De eerste keer dat ik Jason en Andrea ontmoete wist ik al dat dit het koppel is die later gaat trouwen. Dit was het koppel die samen oud gingen worden en samen een leven gingen bouwen. Je merkte het wanneer ze elkaar zagen, het leek alsof ze iedere keer weer verliefd op elkaar werden.

8 Mei, 13.00 uur. Jason was bij Ki, Ki is een milkshake bar. Hij had net gedag gezegd tegen Andrea en besloot om naar huis te gaan op zijn scooter.

13.20, Jason ligt op de grond, geen hartslag, niks. Iemand probeert hem te redden met reanimatie, met succes. Jason ademt weer.

13.30, Jason wordt opgehaald met een helicopter en wordt overgevlogen naar het ziekenhuis.

Om 3 uur ben ik naar Appleton gegaan met Irem en Jill, we zijn gaan winkelen en daarna zijn we naar een presentatie gaan kijken, tijdens de presentatie bleef Zach mij sms’en over Jason, totdat hij zei dat hij misschien hersen dood was. Op dat moment wist ik dat ik naar het ziekenhuis moest gaan. Ik kwam om half 9 aan in het ziekenhuis, 7 uur na het ongeluk. Er waren vrienden, familie leden en kenissen, de gang stond vol. Zach, Courtney en Abbi waren er al. (Abbi is Andrea’s beste vriendin)

21.00 uur. Opa en Oma Wolf komen met het slechte nieuws dat Jason is overleden.  Hersen dood. Op dat moment het enige wat ik kon horen was mensen huilen en het enige wat ik kon doen was er voor de mensen zijn die veel verdriet hadden.

21.05, Andrea en Jason zijn ouders komen de kamer uit. Andrea was niet aan het huilen, zo ook niet zijn ouders. Jason zijn moeder had een strak gezicht, geen emoties, niks. Zijn zusje in tegendeel, was overstuur. Andrea gaf haar moeder een knuffel en terwijl ze dat deed zag ze dat ik er was. Ik wist dat ze iedereen een 931179_10201161015735951_918443506_nknuffel wou geven, maar het moment dat ze los liet, liep ze voorbij iedereen, negeerde ze alles en pakte ze mij beed en gaf ze me een knuffel. Op dat moment begon ze te huilen en kwam het volgende uit haar mond:

“I Lost My Ken Dani, I Lost My Ken.”

Ik zal deze woorden nooit meer vergeten. Ik noem Andrea: ‘Barbie’ en daarom was Jason haar ‘Ken’

Op dat moment brak mijn hart, dit betekende dat Andrea de liefde van haar leven was verloren. Daarna zei ze het volgende:

“Dani, you know that Jason and I were always making fun of your accent, and we would still laugh in the car about it, and that he loved you very much and he liked you very much and he still does. Don’t forget that!”

Het enige wat ik kon antwoorden was:

“I’ll find you a new Ken, I promise.”

2 uur na het overlijden vertrokken wij als 1 van de laatste uit het ziekenhuis met Jason zijn ouders en zus, en Andrea haar ouders.  Ik heb toen bij Zach geslapen en de volgende dag zijn we de hele dag bij Ki geweest, dat was toch de laatste plek waar Jason was geweest.

De Dinsdag daarop was de begrafenis, het was een mooie dienst, de priester was heel leuk en hij probeerde toch het beste er van te maken.

Wat er is gebeurd tussen 13.20 en 13.30 weten we niet, hij heeft de hoek van een vrachtwagen geraakt met zijn hoofd. Hij had geen helm op, maar de dokter zei dat het niet uitmaakte, met helm of zonder, hij zou overlijden. Niemand weet precies wat er is gebeurt, en we zullen het nooit weten.

YouTube icon buttonIk zal Jason nooit vergeten. Zodra je een uitwisselings student bent ontmoet je honderden mensen, mensen die blijven en mensen die gaan. Jason was 1 van de blijvers. 1 van mijn vrienden die ik zou spreken zodra ik terug zou zijn in Nederland. Ik zal hem missen, zijn glimlach, zijn humor en zijn positive attitude.

(Klik op het youtube logo om naar het nummer te luisteren dat Andrea heeft uitgekozen)

Forever in Everybody’s hearts.

photo 2

– Daniel

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. linoproductions schreef:

  Jason D. Wolf, I never knew you but i’m pretty sure you were an wonderfull person! The world gonna miss you. Dani will help your Andrea trough this and he should be there for anybody else who need some love, I’m sure about that! R.I.P. Jason

 2. Mary Formoso schreef:

  Dani, cuanto lo siento. Woorden kan ik echt niet vinden om je te kunnen troosten lieverd, in je hart zal je vriend altijd bij jullie zijn. Veel sterkte lieverd.

 3. cadarora schreef:

  Hi lieverd,

  Het spijt mij zo dat dit nog net in het staartje van je High School jaar moet zitten. Het geeft zo’n triest einde aan wat een heel erg mooi jaar was. Je weet dat we hier allemaal met je mee hebben geleefd en dat we met je mee hebben gehuild. Vandaag hadden we eigenlijk het verhaal van je Prom moeten lezen en niet over Jason. Wees dankbaar dat je Jason hebt mogen leren kennen en leer van dit trieste verhaal een goede les, hoe jong of oud je ook bent geniet van het moment en laat je niet leiden door negatieve gedachtes want je weet nooit wanneer het is afgelopen.

  Je hebt er een mooi verhaal van gemaakt.

  Hvj
  Mama

 4. Raúl Blanco Urdampilleta - RBU schreef:

  Heartbreaking news, my sincere condolances for the family

  Best regards
  Raúl Blanco Urdampilleta
  Import Liner Services
  Import Liner Services
  Eimskip Nederland BV, Waalhaven Z.z. 21, 3089 JH Rotterdam, Netherlands

  Tel: +31 (0)10 7517737
  Mobile: 31-(0)6-20 43 22 10
  Fax: +31 (0)10 7517739
  [cid:image001.jpg@01CE560C.93FFE360]
  [cid:image002.jpg@01CE560C.93FFE360]
  Eimskip’s general e-mail terms
  Please note that in relation to cargo bound to or from Iceland all work is conducted by us as the Rotterdam branch of Eimskip. All other work is carried out by us as Eimskip Nederland BV.
  Services and tasks undertaken by Eimskip are subject to variously the company’s terms and conditions for transportation, the General Service Terms of the Federation of Trade & Services or other terms and conditions which are then cited in each case. These conditions can be located at http://www.eimskip.com.
  All business undertaken by Eimskip Nederland BV are subject to for all our shipbroking- and agency operations, the general conditions of the Association of Rotterdam Shipbrokers and Agents (VRC) are applicable, as deposited with the registrar of the District Court of Rotterdam, latest version. For all our forwarding operations and activities, the general conditions of the Federations of Dutch Forwarding Agents Orgainzations are applicable, as deposited with the registrar of the District Court of Rotterdam, latest version.
  Please note that this e-mail and any attachments are intended for the named addressee only and may contain information that is confidential and privileged. If you have by coincidence or mistake or without specific authorization received this e-mail and its attachments we request that you notify us immediately that you have received them in error, delete all copies, uphold strict confidentiality and neither examine, copy nor otherwise make use of their content in any way. Please note further that the individual sending this e-mail and its attachments is solely responsible for their content if it is not related to the operation of Eimskip Nederland BV.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s