Party Time

on

Some Happy Time

photo 1Ik had op 13 april een bruiloft van een vriendin van mij. Ik heb haar leren kennen via Zach, het is eigenlijk zijn manager op het werk. Het was een hele mooie bruiloft, natuurlijk weer heel groot, het eten kon beter, ik had natuurlijk nog trek na de bruiloft, dus we zijn bij McDonald’s gestopt 🙂

Een week later, 20 april had ik dan eindelijk prom. Prom is een groot schoolfeest aan het eind van het jaar, het was heel erg gezellig. We DSC01066waren in totaal met 10 mensen, en we hadden een Limousine gehuurd. Was heel erg leuk, bij Pullman’s gegeten aan het water en daarna zijn we gaan ‘feesten’ na het feest was er een after party bij ons op school, en ik verwachte dus een feest in de aula ofs, maar ze hadden de binnenkant van de school omgetoverd tot een speel hal. Je kon spellen spelen, prijzen winnen en natuurlijk eten en drinken. Was heel erg gezellig.

DSC01094Die week daarna ben ik naar Chicago gegaan. Dat was heel erg gezellig, we vertrokken donderdag na school, zijn we naar de ‘Rave’ gegaan, dat is een hal met allemaal art dingen en dan bands die spellen. Was meer iets voor Bridget.. Dan voor mij.
Toen op vrijdag zijn we naar een Outlet Mall gegaan en hebben we gewinkeld voor de hele dag. In beide hotels hadden we een zwembad die 24/7 open was, dus daar hebben we goed gebruik van gemaakt.

Op zaterdag en zondag zijn we in Chicago geweest en hebben we daar photo 1rond gelopen, ‘the bean’ gezien, Michigan Ave en veel meer. Steden photo 3zijn toch altijd mooier zodra het weer mee zit.

Verder is er weinig gebeurd, natuurlijk voor de mensen die ik op Facebook heb is er wel meer gebeurd, maar dat kan ik hier niet vertellen. Komt allemaal in me laatste blog.

What it means to be an Exchange Student:
Starting to countdown to the end of your year.

– iDani

ps: Link. Party Time
pps: foto link My life through my iPhone..

Hier onder zijn linkjes naar mijn pagina’s.
facebook-iconInstagram_Icon_Largetwitter-iconYouTube icon button

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s