That was it…

on

Hello people, image

Wauw… dit jaar is voorbij gevlogen, sneller dan ik dacht eigenlijk. Ondertussen ben ik alweer een paar weken thuis en heb ik al berichten van mensen ontvangen, met de vraag: “Waar blijft je laatste post” hier is ie dan. Ik weet nog heel goed dat ik op 16 augustus 2012 om kwart voor 5 wakker werd, een ‘screenshot’ nam van mijn telefoon, en op facebook het volgende bericht poste: Today is the day, Today I will be starting my adventure in America’ Ik had nooit verwacht dat dit zo snel voorbij zou vliegen. Ik heb lang nagedacht voor wat ik zou doen voor mijn laatste post, moet ik iedereen gaan noemen die dit jaar geweldig hebben gemaakt? Moet ik duizenden foto’s plaatsen? Zal ik een video maken? of gewoon mijn verhaal doen hoe ik het heb beleefd? Al snel kwam ik er achter dat ik een video wou maken en mijn verhaal wou doen. Dus dat heb ik gedaan. Onderaan deze post staat een YouTube logo, klik daar op en dan zal je de video bekijken.

IMG_4429 Dit was een ‘once in a lifetime experience’ en ik zou het zo weer overdoen. Ik heb het zo naar mijn zin gehad in Amerika, dat ik nu al bezig ben met het regelen voor mijn HBO in Amerika nadat ik mijn MBO heb gehaald. (sorry Pa & Ma) Ik heb zo veel geleerd dit jaar, ik heb nog meer van de wereld gezien, ik heb mezelf leren kennen en het belangrijkst is, ik ben veel zelfstandiger geworden. Thank You, dat zijn 2 woorden die ik veel heb gezegd in de laatste week dat ik in Amerika was, ik heb het tegen mijn vrienden gezegd, mijn familie, collega’s van mijn moeder, en zelfs vreemden bij de Supermarkt die daar het hele jaar hadden gewerkt. En ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen mijn Familie, mijn twee families, want zonder mijn familie in Nederland, was dit jaar niet eens mogelijk geweest.

20120803-012538.jpg

Nogmaals wil ik graag iedereen bedanken die mij dit jaar heeft gevolgd op mijn blog, ik zou het daarom ook heel erg op prijs stellen als je even een reactie achterlaat, met je naam, zodat ik nu echt weet wie mij heeft gevolgd. Dankjewel iedereen! From the bottom of my heart I thank my: Mom, Dad, Neal, Jill, Sam, Romy, Bridget and Joey, Thank you, Merci, Gracias en Dankjewel.

What it means to be an Exchange Student: Wishing you could do everything over.

– iDani

Hier onder zijn linkjes naar mijn pagina’s:

YouTube icon button

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. je ZUSTER schreef:

  je video is prive 😦

 2. Mary Formoso schreef:

  Hallo Dani, ik kan de video niet zien por que es privado!
  Espero que lo puedas arreglar pronto vara verlo.

  Heel veel liefs,

  Mary Formoso

 3. cadarora schreef:

  Hallo lieverd,

  Dat was het dan. Een jaar geleden kon ik niets schrijven op je blog zonder mijn tranen te laten vloeien. Nu schrijf ik een bericht terwijl ik zit te glimlachen. Het was een lang jaar voor ons, zoveel dat we van je gemist hebben, zoveel dat we niet samen mee hebben gemaakt. Je bent dit jaar zo volwassen geworden.

  Ook al zou je het liefst in de States wonen ben ik toch weer heel erg blij dat je in je eigen bed ligt. Ik houd van je en we zien wel wanneer je volgend avontuur begint.

  Liefs,
  xxx

  Mama

 4. Petra schreef:

  Ikke , belletje leller ! Heb je blog het hele jaar gevolgd ! En stond op het vliegveld op je te wachten 😘
  En heb zelfs in de keuken gestaan voor je thuis kom party , tomatensoep !
  Ben blij dat je terug bent 💋

  Je schoonmoeder

 5. Car schreef:

  Ha Dani, ook wij hebben je natuurlijk op de voet gevolgd en in sommige momenten ook heel erg met je meegeleefd. Een mooie kans die je met beide handen hebt aangegrepen en kijk wat het resultaat is. Ook petje af voor je ouders en zus (en natuurlijk voor jou) die het een jaar lang zonder jou hebben moeten doen. Heel veel succes voor de toekomst en tot snel maar weer ! Wij zulle je op de voet blijven volgen 😉

 6. Tito & Lin schreef:

  Hallo Daantje,
  Eindelijk je video echt goed gezien. Hartstikke leuk om te zien en wat een leuke herinnering voor jezelf. Toch weer heel wat anders dan foto’s. We begrijpen dat je het geweldig vond (en dat was het zo te zien ook), maar zijn blij dat je weer thuis bent.
  Groetjes,
  Tito en Lin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s