Handy in the Air

on

Al die Airlines hebben tegenwoordig een app waar je je recente / oude vluchten kunt terug zien, nieuwe tickets kunt boeken en je info kan vinden die je niet nodig hebt maar je krijgt niet info te zien over je vluchten bij andere Airlines. Daarom is App in the Air zo grandioos vanwege het gemak dat je je oude vluchten kunt terug zien, je toekomstige vluchten kunt bekijken en zelfs kunt inchecken via de app.

App in the Air bestaat al sinds 2011 en is sindsdien gegroeid tot een grote speler in de luchtvaart industrie. De app geeft je de mogelijkheid om recensies te plaatsen over AirPorts, om je loop route te zien op een AirPort en of er vertraging is of niet.

De app heeft ook een Apple Watch app maar die gebruik ik zelf zelden dus daar kan ik vrij weinig over zeggen.

Het leukste aan de app is dat je het aantal gevlogen uur en kilometers kunt bekijken. Je ziet in één opslag hoeveel uren je in de lucht hebt gehangen en hoeveel luchtkilometers je hebt gevlogen. Super leuk. Toch?

Aan het einde van het jaar krijg je ook zo een leuk filmpje, die Facebook ook maakt, waar je al je gevlogen kilometers ziet. Dus voor de mensen die vaak vliegen, of niet, is dit echt super handig!

https://www.instagram.com/p/Bd5bUm9HnQV/?taken-by=danionadventure

Dacht dat jullie dit wel wilden weten. Even downloaden dus.

Daniel