24 hours in: Disneyland Parijs

on

“Wow Disney ja tof leuk doen Disney ja leuk!” – Daniel

Zoals vele van jullie weten ben ik Disney-gek. Afgelopen jaar heb ik 3 internationale parken bezocht en heb ik zelfs in Disneyland Parijs gewerkt. Moest wat emails verzamelen ofso geen idee wat ik eigenlijk moest doen want ik sprak de taal niet, maar ach was wel leuk. Paar weken terug ben ik een weekend naar Disney gegaan leuk. Nu is een weekend niet 24 uur… maar toch hebben we niet meer dan 24 uur in Disney doorgebracht. Lees hieronder hoe je Disney in 24 uur (of eigenlijk binnen de openingstijden) kunt bezoeken.

https://www.instagram.com/p/Bbo0COgn5pw/?taken-by=danionadventure

Begin de dag vroeg, kom je er regelmatig is een uurtje of 12 top, namelijk om 9 uur! Het park opent voor Disney-hotel gasten om 9 uur maar voor reguliere gasten om 10 uur. Wees daar om 9.30 uur mensen. Bij binnenkomst ga je eerst, heel rustig, vriendelijk en lief een enquete doen met een persoon die bij de ingang staat of binnen in Studio 1 (dat is alleen op regenachtige dagen). Die mensen stellen je een paar vragen, duurt niet meer dan 2 minuten en ze spreken Nederlands. Aan het einde van de enquete vragen ze om je mailadres; geef die! Geen discussie! Gewoon geven!

https://www.instagram.com/p/BR1YNCwjX4W/?taken-by=danionadventure

Na de enquete ga je met een bloedgang richting Big Thunder Mountain or any other attractie met Fastpass. Fastpass is een gratis passie die je kan ophalen bij de ingang van de attractie om zodoende niet lang in de rij te hoeven staan. Er zijn in totaal 8 attractie’s met Fastpass. Doen want het is gratis en het helpt.

Na het ophalen van je eerste Fastpass zou ik aanraden om Peter Pan of It’s A Small World te bezoeken. Het is een suggestie want er is namelijk geen perfecte route, dag of manier om Disney te bezoeken. Vergeet de paraaie niet!

Probeer Disney vooral te vermijden op de volgende dagen:
– Feestdagen
– Weekend
– Door de weeks
– Schoolvakanties

En nu met een bloedgang naar Disney want het is ontzettend leuk en volgens de brochure is het tijd om te schitteren. Zal wel vanwege hun 25ste verjaardag zijn, hartstikke leuk.

https://www.instagram.com/p/BSJ1nM6jUkA/?taken-by=danionadventure

Ohja, vergeet niet om hun avondshow te kijken en waag het om te zeggen “het is maar vuurwerk”. Dus dat zou betekenen dat de gevangenis maar ‘een kamer’ is?

Doei.

https://www.instagram.com/p/BS0iUM_joFb/?taken-by=danionadventure